Vi som skapat sajten​

Itsadogslife.se webbsajten drivs av vännerna Sara, Micke och Sascha. Två av oss bor i Stockholm och en i Uppsala och är gifta med familj och barn. Själva är vi inte hundägare än men vi brinner för att göra livet för blivande och existerande hundägare så enkelt och smidigt som möjligt genom snygga, moderna och lättanvända digitala tjänster. Därför har vi startat Itsadogslife.se. Sajten kommer löpande utvecklas med nya tjänster så titta in med jämna mellanrum.

Våra hundexperter

Vi som grundat sajten är väldigt stolta att samarbeta med de experter som hjälper oss med all information och kunskap. De tillför kompetens, erfarenhet och är sakkunniga inom sina respektive områden. Vill du bidra till vår sida med din kunskap, erfarenheter eller åsikter? Gärna för oss - mejla då info (at) itsadogslife.se.

Kicki
Kickis hundresa började på allvar i början på 90-talet då hon gick Anders Hallgrens (hund)instruktörsutbildning. Många år och utbildningar senare, bl.a. vid Hundens Hus, kan hon titulera sig hundpsykolog, hund(ägar)coach och hundinstruktör. Kicki är också grundare och ägare till Glada Jyckar i Stockholm. Hon har också en egen blogg och driver Hundpodden med Kicki & Tage.

Eva
Eva bor sedan drygt 10 år sedan i Portugal. Här hjälper hon utsatta hundar som farit illa eller blivit övergivna. Hon har även 5 egna hundar som hjälper till i arbetet med rehabiliteringen. Eva lskar hundar och älskar healing processen som händer när hunden känner trygghet, kärlek, får rutiner motion och mat. Hundarna är en självklar del i livet.

Mia
Naturälskande hundmänniska som tidigare jobbat inom trädgård samt it support. Är nu dagmatte och planerar att utbilda sig till hundpsykolog samt hundmassör framöver.

Nathalie
Nathalie har i många år jobbat på hunddagis och även i djurbutik. Har kunskaper om foder och hundar i allmänhet. Bor tillsammans i Stockholm med en pekingese/chihuahua-mix som är duktig på agility och gillar långa skogspromenader.